Separationsångest på engelska bulldoggar

Hundar är människans bästa vänner. Vi njuter alltid den snäva band vi har för våra husdjur men
för mycket närhet gör hunden alltför beroende till oss. När detta problem uppstår, tar dog separationsångest plats. När hundägaren och hunden blir för nära, hon är beroende i din närvaro att någon grad av separation kommer att orsaka honom ångest och nöd. Hon visar tecken på rastlöshet och konfusion. Vad hon vill i det ögonblicket är att återförenas med er.
Hunden visar tecken på ångest om när du är redo att lämna huset
kommer du att märka att hon är ängslig. Hon kommer skälla hela tiden bara för att få din uppmärksamhet, följer dig vart du än går och blir lidande om hon inte kan se dig. Din hund blir över upphetsad när du kommer hem och tar tid innan hon lugnar ner sig.
Varför hundar har separationsångest? Detta är ett vanligt beteende hos hundar, men i vissa fall finns det faktorer som utlöser separationsångest som lätt kan hittas. Detta kan hända på grund av byte av rutin, det du har varit borta under en lång tid under vilken hunden kan uppleva traumatisk upplevelse när han på egen hand. Ett bra exempel är när blixten plötsligt slår till och du inte är med. Hunden kommer att visa tecken på ångest, om hunden sällan lämnar huset och blir alltför beroende av dig och när du byter adress eller område.
Här är grundläggande steg som kan vända på problemet av hund separationsångest:
Sakta säger hunden att du måste lämna huset utan honom och att de inte behöver alltid vara med varandras sällskap. Ignorera hans beteende som skällande och hoppande och lugna ner henne. Sakta kommer hon vänjer sig.
Få henne används när du är inne i huset är hon utanför. Börja med väldigt lite tid isär tills det ökar den tid isär. Under denna period med gradvis separation vara säker på att du inte kommer att lämna hunden när han är nöd och ängslig. Avleda hundens sinne genom att ge honom en godbit eller en hund leksak som kommer att hålla honom från saknar dig.
Nästa steg är att hunden används för att din verksamhet innan du lämnar huset. Ett exempel kommer att vara, ta på dig skorna och sedan sitta ner och fungerar som det du inte lämnar. Lägg på ett lager och plocka upp bilnycklarna och sätta sig i soffan. Du kommer att märka att om du gör detta ofta kommer dessa åtgärder inte längre utlösa sin ångest.
Fortsätt att göra detta, tills din hund kommer att vänja dig att lämna huset utan att du lämnar huset. När du kommer hem, gör inte så mycket väsen av på hennes speciellt om hunden är alltför glada att se dig. Var uppmärksam på henne när hon lugna ner sig. Det största som utvecklas mellan hundägaren och hunden är en speciell upplevelse och bör finnas, men om hunden blir alltför beroende, då dog separationsångest inträffar. Få mer bulldog tips separationsångest.
Relaterade artiklar – engelska, bulldog, utbildning, separation, ångest, hund, valp, tips,

Skapa ett personligt utrymme och trygghet för din hund med hundbur
Hur man styr aggressivt beteende genom att träna en hund?
Dog Walking gott uppförande – Vad är korrekt?
Trött på din hunds Relentless skälla? Upptäck vad du kan göra
Genvägar för att höja Emus Number 2 – Chick Barn Faciliteter
Enkla tips och idéer för att få bästa Väskor Dog avfall
Helande genom Ansluta med allt liv – ett djur Kommunikation lektion
Naturliga loppor Med Diatoamceous jorden
Rätt sätt att koppelträning din valp
Vitaminer och mineraler din hund behöver – Hund Information Bulletin
Saker att tänka på att skaffa ett husdjur porter kennel