Separationsångest på engelska bulldoggar

Hundar är människans bästa vänner. Vi njuter alltid den snäva band vi har för våra husdjur men
för mycket närhet gör hunden alltför beroende till oss. När detta problem uppstår, tar dog separationsångest plats. När hundägaren och hunden blir för nära, hon är beroende i din närvaro att någon grad av separation kommer att orsaka honom ångest och nöd. Hon visar tecken på rastlöshet och konfusion. Vad hon vill i det ögonblicket är att återförenas med er.
Hunden visar tecken på ångest om när du är redo att lämna huset
kommer du att märka att hon är ängslig. Hon kommer skälla hela tiden bara för att få din uppmärksamhet, följer dig vart du än går och blir lidande om hon inte kan se dig. Din hund blir över upphetsad när du kommer hem och tar tid innan hon lugnar ner sig.
Varför hundar har separationsångest? Detta är ett vanligt beteende hos hundar, men i vissa fall finns det faktorer som utlöser separationsångest som lätt kan hittas. Detta kan hända på grund av byte av rutin, det du har varit borta under en lång tid under vilken hunden kan uppleva traumatisk upplevelse när han på egen hand. Ett bra exempel är när blixten plötsligt slår till och du inte är med. Hunden kommer att visa tecken på ångest, om hunden sällan lämnar huset och blir alltför beroende av dig och när du byter adress eller område.
Här är grundläggande steg som kan vända på problemet av hund separationsångest:
Sakta säger hunden att du måste lämna huset utan honom och att de inte behöver alltid vara med varandras sällskap. Ignorera hans beteende som skällande och hoppande och lugna ner henne. Sakta kommer hon vänjer sig.
Få henne används när du är inne i huset är hon utanför. Börja med väldigt lite tid isär tills det ökar den tid isär. Under denna period med gradvis separation vara säker på att du inte kommer att lämna hunden när han är nöd och ängslig. Avleda hundens sinne genom att ge honom en godbit eller en hund leksak som kommer att hålla honom från saknar dig.
Nästa steg är att hunden används för att din verksamhet innan du lämnar huset. Ett exempel kommer att vara, ta på dig skorna och sedan sitta ner och fungerar som det du inte lämnar. Lägg på ett lager och plocka upp bilnycklarna och sätta sig i soffan. Du kommer att märka att om du gör detta ofta kommer dessa åtgärder inte längre utlösa sin ångest.
Fortsätt att göra detta, tills din hund kommer att vänja dig att lämna huset utan att du lämnar huset. När du kommer hem, gör inte så mycket väsen av på hennes speciellt om hunden är alltför glada att se dig. Var uppmärksam på henne när hon lugna ner sig. Det största som utvecklas mellan hundägaren och hunden är en speciell upplevelse och bör finnas, men om hunden blir alltför beroende, då dog separationsångest inträffar. Få mer bulldog tips separationsångest.
Relaterade artiklar – engelska, bulldog, utbildning, separation, ångest, hund, valp, tips,

Mejeri getuppfödning for Profit – Varför Du bör ta upp Getter och engagera i den här lönsam affär
Vi ger det mest fördelaktiga vovven dagis Deerfield Beach tillsammans med hund ombordstigning Fort Lauderda
Varför är en sheltie så populär som sällskapshund
Pirayor till salu är lätta att hitta
Låg Underhåll Husdjur
Saker du kan göra för att stoppa din hund från tiggeri vid måltiderna
Aggression i Doberman Pinschers
Hitta Quality Services Pet ombordstigning för din hund
En inledande vägledning till walesisk Terrier Hundar
Hot Spots kan förhindras på din hund
Avslöja den lösning du behöver stoppa Relentless Dog Barking